Wie een wonder wil zien hoeft alleen maar naar een kind te kijken! officieel groene kinderopvang

 

Gastouderopvang t vosje bestaat inmiddels al weer 3 jaar!

In januari 2016 hebben we dit met alle kinderen en alle ouders samen gevierd!

Wat ben ik trots op alles wat ik heb mogen opbouwen, trots op wat t vosje nu is... een professionele gastouderopvang, flexibel en ondernemend waar uw kind gewoon kind mag zijn. Ik vind het zo bijzonder mooi dat ik de kinderen mag zien ontwikkelen en groeien samen met mijn gezin. Trots op de ontzettend leuke avonturen die we samen elke keer weer beleven, trots op het vertrouwen wat ouders in mij stellen. Ze vertrouwen mij hun kind toe, het meest waardevolle in het leven van ouders.

Elk jaar vieren we de verjaardag van 't Vosje zo ook dit jaar. Dit jaar vierden niet alleen de kinderen het feestje met ons maar ook alle ouders waren erbij!

ouders gingen samen een workshop koken volgen op de zolder van de kinderboerderij. Zij maakten samen lekkere chilli con carne en dekten de grote tafel. Zo konden ze ook eens samen nader kennismaken met elkaar.

De kinderen en ikzelf gingen 'werken' op de boerderij. We hebben eieren gezocht bij de kippen, de koe gemolken, kalfjes melk gegeven, de koeien eten en drinken gegeven, en natuurlijk ook de konijntjes en cacia's geknuffeld en nog veel meer. natuurlijk kon een rit met de paardenkar niet ontbreken.

Na al dat harde werken konden we aanschuiven aan de mooi gedekte tafel en konden we gezamenlijk genieten van de lekkere maaltijd die ouders hadden klaargemaakt. en natuurlijk zaten de kinderen vol verhalen.

Op deze dag zijn er prachtige foto's gemaakt en deze konden ouders nabestellen, hieronder enkele leuke foto's van deze leuke dag.

veel kijk plezier!