Wie een wonder wil zien hoeft alleen maar naar een kind te kijken! officieel groene kinderopvang

 

 

logo grootHuisregels gastouderopvang ’t vosje

 

 

 

Zorg dat u kind goed gekleed is voor een hele dag buiten zijn. in de winter is wollen kleding een aanrader! wol houd de kinderen warmer dan andere kleding. en denk aan laagjes.

Voor ouders, opa’s en oma’s of andere fam. Worden leuke werkjes gemaakt, deze data moet u dan wel op tijd doorgeven.

Verjaardagen van het kind zullen zeker gevierd worden, overleg op welke dag is wenselijk dan kan ik een mooie verjaardagsmuts maken en zullen er slingers hangen!

Zelf speelgoed meebrengen is niet wenselijk. Als er toch speelgoed meegenomen word zijn ouders zelf verantwoordelijk voor kwijtraken of schade.

Bij zonnig weer is het de verantwoordelijkheid van de ouders om zonnehoedjes /petjes mee te brengen. In de wintermaanden geldt dit voor warme kleding de mutsen,sjaals handschoenen ed..

Ouders dienen zelf zonnebrandcrème mee te brengen. Het is handig om uw kind voor het brengen al ingesmeerd te hebben zodat de zonnebrand al is ingetrokken, daar wij vaak al vroeg naar buiten gaan.

Ouders dienen zelf voor reserve kleding te zorgen. 

Vrije dagen/vakanties worden doorberekend, u betaald naar beschikbaarheid. als t vosje gesloten is betaald u niets.

Helaas is het niet mogelijk om zieke kinderen op te vangen.

Als uw kind ziek word gedurende de dag bij t vosje zal ik contact met u opnemen en vind er overleg plaats. Indien nodig zal ik u vragen uw kind op te halen thuis is een ziek kind beter af.

Onder ziekte versta ik; koortsuitslag (herpes is heel gevaarlijk voor babys) koorts, overgeven, diaree en (besmettelijke) kinderziektes. Om verspreiding van besmetting te voorkomen en om anderen te waarschuwen zou ik het op prijs stellen dat u mij tijdig op de hoogte brengt dat uw kind ziek is en om welke ziekte het gaat. Gedurende deze ziekte periode en zolang er besmettingsgevaar is kunt u uw kind niet naar t vosje brengen.

De uren tijdens ziekte zullen wel in rekening gebracht worden.

Ik geef geen zetpil oid aan uw kindje, als het dat nodig heeft is het te ziek om in de opvang te zijn.

Ruilen van dagen is in overleg mogelijk en op voorwaarde dat het wel past met het bestaande kindaantal. Anders zal deze dag toch in rekening gebracht worden.

Het aantal uren zoals vermeld in de overeenkomst zijn leidend voor de factuur.

Er word gerekend vanaf binnenkomst tm vertrek.

Omdat ik de planning moet maken met veel flexibele contracten is het belangrijk dat de uren zsm en minimaal een maand van te voren moeten worden doorgegeven. Worden de uren later doorgegeven dan is de kans dat de dag al vol gepland is. Vaste uren gaan voor de flexibele uren.

Bij BSO opvang is er geen garantie dat er op dagen dat er geen school is dagopvang mogelijk is. Hiervoor is vroegtijdig overleg erg belangrijk ivm de planning en het kindaantal dat ik op dat moment heb.

Bij langdurige afwezigheid worden de contracturen in rekening gebracht.

Het is altijd mogelijk dat de kinderen ’s avonds mee eten.  Hiervoor word 1  extra uur  in rekening gebracht.

Er wonen 2 honden bij ons gezin, deze kunnen apart van de kinderen verblijven.  En ik  zal de honden en de kinderen nooit alleen laten. Kinderen leren op een verantwoordelijke manier met mijn honden om te gaan.

Verder houd ik van open en eerlijk dus mocht er iets zijn, vragen, opmerkingen of andere feedback ik hoor het graag!

Op de dinsdagen is er opvang mogelijk tm 18.00  op andere dagen zijn er in overleg wel mogelijkheden om evt langer van de opvang gebruik te maken.

Wel is het belangrijk dat dit van te voren overlegd word.

 

Groetjes Harma Vos

Gastouderopvang t vosje