Wie een wonder wil zien hoeft alleen maar naar een kind te kijken! officieel groene kinderopvang

Intervieuw met Anja Schoolderman, pedagogisch coach en oprichter van pedagoog voor jou.

 

Omdat ik het belangrijk vind dat ik mezelf blijf ontwikkelen en blijf leren heb ik me ingeschreven omde opleiding natuurlijke opvang te gaan doen.

Een opleiding waarin je alles leert over het natuurlijk begeleiden van kinderen dichtbij de kern van de natuurlijke ontwikkeling van kinderen. Je leert vanuit de natuur naar kinderen te kijken. Vanuit de natuurlijke elementen werk en leer je aan het opbouwen van veerkrachtige kinderen die zich verbonden voelen met de natuur. En een opleiding waarin je jezelf verder kan ontplooien en groeien. Een waardevolle opleiding voor mij en  Groene Gastouderopvang  ' t Vosje.

Tijdens deze opleiding ben ik geintervieuwd door Anja Scholderman, om mijn visie uit te leggen en te vertellen waar t vosje voor staat, en waarom ik groene opvang zo belangrijk vindt.

Ik denk dat dit intervieuw erg waardevol is, en u hiermee een mooi beeld krijgt van wie ik ben en waar ik voor sta.  Daarom heb ik deze toegevoegd op mijn site.