Wie een wonder wil zien hoeft alleen maar naar een kind te kijken! officieel groene kinderopvang

Hier vind u een aantal referenties, dit is wat ouders zelf schrijven over gastouderopvang t vosje.

 

'wij waren opzoek naar een gastouder voor ons zoontje. we zochten een gastouder die flexibel en actief is en kwamen toen uit bij Harma van gastouderopvang t vosje. Wij hebben zeker gevonden wat we zochten. Harma is flexibel en zeker actief. zij doet veel met de kinderen buiten met de kinderen. je kind zit dus niet de hele dag binnen. zij organiseerd ook leuke extra activiteiten zoals paaseieren zoeken, sinterklaasvieren en nog veel meer.  Harma is anders dan een standaart gastouder. ze maakt ook leuke werkjes met de kinderen en op bijzondere dagen maakt zij ook iets extra's.  Harma houd ons op de hoogte van wat ze allemaal doen op de dag door middel van foto's op whatsapp en via het heen en weer schriftje. Kort gezegd Harma is gewoon een topper in haar werk. een lieve gastouder, die wij een ieder gunnen.  onze zoon komt er met heel veel plezier en dat doet ons als ouders heel goed. wij zijn heel erg blij met Harma.'

Jarno en Sandra van Veen

 

 

Harma is creatief, geduldig, gaat elke dag met de kinderen naar buiten, brengt duidelijk verslag uit, stuurt als je aan het werk bent fotootjes via Whatsapp, is flexibel en ze heeft gewoon een groot hart voor alle kinderen die over de vloer komen. Ook haar eigen kinderen vinden het leuk wanneer onze dochters bij hen thuis zijn. Wij kunnen Harma zeker aanbevelen!

Ralf Ulrich & Paula Ludden

 

Sinds twee weken werk ik weer en gaat Skye (3maand) naar Harma toe. ons meisje vind het er heerlijk, ze lacht,drinkt en slaapt er net zoveel als thuis. De kinderen van Harma zijn duidelijk ook heel dol op haar, ze wordt echt in het gezin opgenomen. Heerlijk om zo'n fijne plek te hebben gevonden! Harma werkt met vve en betrekt ook de allerkleinsten zoals Skye hierin. Elke keer weer een verassing om in het oppasboek te lezen hoeveel leuke dingetjes ze weet te doen met een baby van 3 maand! na elke dag staat het boekje weer volgeschreven, heel erg leuk. zo kun je toch goed meegenieten van de dagen dat je kindje niet thuis is. Wij hopen ons meisje nog lange tijd naar Harma en haar gezin te mogen brengen.

Philip en Marloes de Groot